Om oss

Om oss

P.A Klev Eftf. A/S ble etablert den 3/7 -2014.Det har 5 eiere som alle er ansatte i firmaet. Vi har drevet med større og mindre tømrer og betong oppdrag i regionen siden oppstart. Vi utfører alt innen nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering . Firmaet har hatt flere oppdrag innen bygging av hus, hytte og fjøs. P.A Klev Eftf. A/S driver også med betongsaging, kjerneboring og asbestsanering. Vi er et kostnadseffektivt firma med fokus på høy kvalitet. P.A Klev Eftf. A/S har gode rutiner innen HMS og kvalitetssikring. Firmaet er i stadig vekst . 

P.A Klev Eftf. A/S innehar sentral godkjenning , er en godkjent mesterbedrift og godkjent opplæringsbedrift.

P.A Klev Eftf. A/S driver i samsvar med prinsipper for god eierstyring og opptrer som en god samfunnsborger i vårt lokalsamfunn der vi har virksomheten vår, og forventer at våre leverandører gjør det samme. Vi arbeider for å minimere de negative miljømessige konsekvensene av selskapets aktiviteter, produkter, og tjenester, og vil aktivt søke etter og favorisere leverandører som gjør det samme.vi lever i en verden med konstante endringer. Dette gjør at vi fokuserer på nye løsninger, nye metoder og ikke minst nye produkter.

P.A Klev Eftf. A/S har faste samarbeids partnere i alle fag, og et nært samarbeide med spesialfag som rørlegger, elektriker og maler.

Våre ansatte er godt motiverte og dyktige håndverkere. De er godt skolerte gjennom skole, kurs og arbeidserfaring. Samlet innehar firmaet en grundig kompetanse innenfor fagfeltet.

Vi holder hva vi lover. Vi skal komme til avtalt tid og gi våre kunder en god fremdriftsplan. Kundene skal oppleve kvalitet både i arbeidet som utføres og kvalitet i kommunikasjon. Vi skal alltid ha konkurransedyktige priser. Som kunde skal man alltid vite hvem som er prosjektleder og om hvordan vi vil løse utfordringer og ønsker.

Hovedfokuset vårt er at kundene skal bli fornøyde med effektivt ,riktig og grundig utført arbeid !